Skip to main content

Teams krijgt nieuwe pictogrammen en een verbeterde dark mode! Op de Microsoft 365 Admin Portal heeft Microsoft de uitrol aangekondigd van een geüpgradede Dark Mode voor Microsoft Teams.

De nieuwe donkere modus zal meer van de gebruikersinterface beslaan, een upgrade van de oude versie die nog steeds enkele paarse gebieden in het bovenste menu en het linkerdeelvenster heeft blootgelegd.

Teams krijgt nieuwe pictogrammen en een verbeterde dark mode!

Teams wordt tevens al geleverd met een donkere modus. Een modus die uw ogen een welkome pauze geeft, vooral wanneer u ‘s nachts door de gesprekken bladert. Helaas is er ook een probleem, namelijk dat de donkere modus van Teams niet overal zichtbaar is. Het bovenste menu en het linkerdeelvenster zijn bijvoorbeeld nog steeds oogverblindend paars.

De techgigant bereidt nu een update voor die dit probleem zal verhelpen. Dit doen ze door de paarse kleur aan te passen aan je favoriete thema.

Microsoft heeft hard gewerkt aan het herzien en verenigen van het uiterlijk van zijn producten in alle categorieën, en het heeft nu een nieuwe look voor Microsoft Teams onthuld. Als onderdeel van de Microsoft Teams-update introduceert Microsoft een nieuwe reeks pictogrammen voor verschillende knoppen op het bureaublad.

In de eerste fase van de uitrol krijgt Teams nieuwe pictogrammen en een verbeterde dark mode, maar ook:

  • Meer afgeronde hoeken.
  • Vloeiend ontwerp.
  • Nieuw slagschaduweffect.
  • Nieuwe pictogrammen met de nadruk op afgeronde hoeken.
  • Nieuwe kleuren en styling.

Het nieuwe ontwerp is al beschikbaar voor degenen in de Office 365 Public Preview en zal vanaf half februari worden uitgerold naar reguliere gebruikers. Het zal ook starten op Windows 10 en later naar andere platforms worden uitgerold.

Bron: windowslatest.com

Wil je meer weten over Microsoft Teams? Wij vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op via de website.

Close Menu