Skip to main content

Samen bedenken, plannen en creƫren

Microsoft Loop is een nieuwe app die een krachtig en flexibel canvas combineert met draagbare onderdelen die gesynchroniseerd blijven en vrij kunnen worden verplaatst in verschillende Microsoft 365-apps.

Werk samen en blijf in de flow met Loop-onderdelen. Werk samen aan lijsten, tabellen, notities, of zelfs aan een klantverkoopkans, vanuit Dynamics 365, op een Loop-pagina of in een chat, e-mail, vergadering of document. De implementatie van Loop-onderdelen in Microsoft 365-apps start nu.

Werk samen, zelfs als jullie niet bij elkaar zijn.

Werk samen, zelfs als jullie niet bij elkaar zijn

Creƫer iets samen, bouw elkaars ideeƫn verder uit, en voeg wat eigen persoonlijkheid toe. Loop is een heel nieuwe manier van samenwerken, ontworpen voor de hybride wereld.

Alles op Ć©Ć©n plek bekijken

Alles op Ć©Ć©n plek bekijken

Organiseer wat je nodig hebt voor je project, zoals bestanden, koppelingen en gegevens uit andere apps, in Ć©Ć©n werkruimte. Werk in chats, vergaderingen of documenten met behulp van draagbare onderdelen die altijd up-to-date zijn.

Gesynchroniseerd en op koers blijven

Maak een vliegende start met Loop. Communiceer op een natuurlijke manier met emoji’s en expressies. Werk eenvoudig samen en houd de voortgang bij met meldingen, gemarkeerde wijzigingen, statuslabels en takenlijsten.

Close Menu