Ja. Wij zijn het zelf.

Lantackers houden van processen. Liefst zo ingewikkeld mogelijk. Jij denkt daar misschien wel anders over. Juist daarom beginnen we altijd om het proces in kaart te brengen. Naast onze diverse erkende opleidingen in de ICT van bijvoorbeeld Microsoft en Cisco zijn we allen ook cum laude geslaagd voor een 'opleiding' die alleen bij Lantack bestaat: 'passie voor ICT'.

Wij als Lantackers nemen graag uw wensen in behandeling met als doel u en uw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen waar nodig op het gebied van ICT. Ook voor vernieuwingen of vervanging van uw huidige ICT omgeving staan we graag voor u klaar!

We vertellen ook graag over onze passie en daarom bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan de steenspil 12 te Halsteren. We kunnen u dan vertellen over de huidige technieken en uiteraard ook de nieuwste technieken om zo samen te kijken of er diensten of producten zijn die voor uw bedrijf van toegevoegde waarde kunnen zijn. Maar zeker ook belangrijk kunt u de Lantackers ontmoeten en krijg ondersteuning en support ook een gezicht wat wij erg belangrijk vinden in een langdurige relatie.

Nieuwsgierig? Laten we een afspraak maken.

 
Cliff Ray Maurice Renze Johnny Helmer Angela Jij?

Meer weten?

Mail Cliff
of bel 0164-650120.

Cliff Lagendijk

Een echte 'family man' en al ruim 20 jaar werkzaam in de ICT branche. Ooit begonnen op de helpdesk bij een groot internationaal bedrijf en door hard werken en opleidingen van o.a. Microsoft en Cisco een mooie plek weten te creeeren in de wereld van de ICT. In 2008 besloten om de kennis en ervaringen te gaan gebruiken in de vorm een eigen bedrijf... Lantack was geboren.

Meer weten?

Mail Ray
of bel 0164-650120.

Ray Kiesbrink

Een lopende wikipedia, een begrip in de ICT wereld, een reistas vol met diploma's en een berg aan ervaringen op het gebied van firewalls, switches, servers en security. Naast het uitvoeren van de taken als mede-eigenaar van Lantack is Ray ook verantwoordelijk voor de omgevingen en de nieuwste technieken in ons datacenter.

Meer weten?

Mail Maurice
of bel 0164-650120.

Maurice Rijk

Als een van de eerste medewerkers van Lantack speelt Maurice een belangrijke rol in het succes van Lantack. Naast het feit dat hij veel kennis heeft van computers, servers, netwerken en operating systemen kan hij dit ook vertalen naar de klant toe. Door deze combinatie is Maurice in staat u te helpen met uw ICT wensen maar kan u zeker ook adviseren over hardware en software.

Meer weten?

Mail Renze
of bel 0164-650120.

Renze Krullaars

Een rots in de branding en een belangrijke schakel binnen onze supportdesk en buitendienst. Zijn passie voor de ICT schuift hij niet onder stoelen of banken. Hij communiceert rustig en is daarom niet alleen fijn voor de klanten om mee samen te werken maar ook voor zijn directe collega's.

Meer weten?

Mail Johnny
of bel 0164-650120.

Johnny van Poortvliet

Jawel ze bestaan zeker nog wel... De jongere generatie engineers die ook nog eens terug kunnen praten! Het enthousiasme spat er vanaf en de zeer brede en goede kennis komt goed tot zijn recht bij Lantack.

Meer weten?

Mail Helmer
of bel 0164-650120.

Helmer Krijnen

Een perfectionist, een ervaren coördinator en een echte bourgondiër. Naast het feit dat Helmer en zijn team altijd direct klaar staan voor onze klanten zorgt hij ook dat alle werkzaamheden in kaart wordt gebracht zodat het duidelijk en overzichtelijk blijft en weet iedereen hierdoor wat er van hem of haar wordt verwacht en is de klant altijd op de hoogte van zijn of haar melding. Contact met de klanten en de relatie warm houden... Laat dat maar over aan Helmer!

Meer weten?

Mail Angela
of bel 0164-650120.

Angela Haverkamp

Onze steun en toeverlaat en altijd vrolijk. Ze is verantwoordelijk voor onze administratie afdeling en ontzorgt onze engineers door als geen ander de planning op te maken.

Solliciteren?

Check onze vacatures.

Misschien ben jij het?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren (Senior) Network Engineer. Lees meer

Interesse? Neem contact op met Cliff Lagendijk, telefoonnummer 0164-650120. Je schriftelijke motivatie met CV kun je, onder vermelding van 'Vacature (Senior) Network Engineer', per e-mail toezenden aan: solliciteren@lantack.com