Naast het beheren van het netwerk is Lantack destijds ook aan de slag gegaan met het in kaart brengen van het netwerk met als doel om een advies te schrijven voor de toekomst. Inmiddels is het plan gereed en goedgekeurd en is Lantack aan de slag gegaan met het verbeteren en vervangen van diverse ICT gerelateerde producten. Denk hierbij o.a. aan emailoplossingen, beveiliging, remote werken, storage, aanleggen glasvezel en backup.

Voor het goed blijven functioneren van de ICT omgeving vindt er bij de klant ook periodiek onderhoud en ondersteuning plaats waarbij de engineers van Lantack op lokatie aanwezig zijn om zo de nodige support te verlenen.
Alle werkzaamheden van Lantack wordt geregistreerd in ons helpdeskpakket waar zowel de engineers van Lantack in werken maar waar ook de klant zelf op kan inloggen. Op deze manier blijft er altijd duidelijk wat er afgesproken is en wat voor werkzaamheden er gedaan is of nog gedaan moet worden.

De volgende ICT diensten worden door Lantack bij HEMI toegepast: Hardware & Software leverancier, Advies, Support en Systeembeheer.

'Op de toekomst voorbereid'

HEMI Hout En Metaal Interieurs is gespecialiseerd in de afbouw en inrichting van Reatilformules. Met ruim 200 medewerkers leveren zij een totaalpakket van ontwerp tot realisatie voor zowel de food als non food sector.