Na een vrijblijvend gesprek en advies door Lantack heeft ImProvia besloten om de Cloud in te gaan. Lantack heeft het gehele proces met succes verzorgd. Alle data en applicaties en diverse systemen zijn overgezet naar het datacenter om vervolgens deze omgeving weer beveiligd via internet aan te bieden, ofwel Cloud. Met meer dan 100 medewerkers verdeeld over meerdere lokatie is het nu mogelijk om overal je eigen data en applicaties ter beschikking te hebben.

Naast de Cloud maakt ImProvia ook gebruik van onze VoIP diensten en van onze Supportdesk waar de eindgebruikers altijd met hun vragen en wensen terecht kunnen!

De volgende ICT diensten worden door Lantack bij ImProvia toegepast: Cloud, VoIP, Hardware & Software leverancier, Advies, Support en Systeembeheer.

'Gewoon de cloud in'

ImProvia Group BV is een groep ingenieurs, technische specialisten en projectmanagers, die hun sporen hebben verdiend met het managen van verwachtingen, oplossingen en belangen in complexe technische projecten met een breeds spectrum aan stakeholders.