Jouw

Netwerk

Specialist

Lantack ICT & Telecom Fortinet Cisco Microsoft Azure

Netwerken in de cloud

Wij bieden onze cloud diensten aan vanuit professionele diensten, zoals Microsoft Azure, waardoor je server(s) altijd up-and-running zijn.

Een netwerk in de cloud brengt voordelen met zich mee als geen investering in (server) hardware, alleen betalen naar gebruik, extreem flexibel en schaalbaar, meeliften op technologische ontwikkelingen, continu beschikken over nieuwste security functionaliteiten, ongekende mogelijkheden voor het automatiseren van processen & compliant aan meer dan 70 standaarden zoals AVG en ISO27001!

Security & Compliances

Wist je dat Microsoft Azure compliant is voor meer dan 70 standaarden zoals AVG en ISO27001?

Technische ontwikkelingen

Met een netwerk in de cloud lift je gemakkelijk mee op de nieuwste techniek zonder extra kosten.

Flexibel &
schaalbaar

Doordat onze netwerken in de cloud staan is jouw netwerk gemakkelijk op te schalen als dit nodig is.

Periodiek beheer

Door het toepassen van periodiek beheer worden knelpunten vroegtijdig geconstateerd zodat er preventief actie op ondernomen kan worden. Het periodiek beheer is bedoeld om je zorgen rondom de ICT uit handen te nemen. Dan kan jij je richten op je core business.

Ons doel is het continu optimaal laten functioneren van je ICT-infrastructuur. Periodiek beheer is hierbij een standaard begrip. Periodiek beheer wordt op vaste dagen uitgevoerd, door een van onze gecertificeerde systeembeheerders.

Advies & Projectrealisatie

Of u nu denkt aan een computer, tablet of het geheel vernieuwen of verbeteren van uw netwerk, wij staan klaar om met plezier en passie uw ideaal te realiseren.

Met meer dan 15 jaar ervaring, ons oog voor detail en kwaliteit staan wij garant voor zorgeloos ICT en inrichten binnen het beschikbare budget.

Lantack is een dynamisch bedrijf dat altijd voorop loopt in een zeer beweeglijke markt. Hierbij volgen wij altijd de laatste ontwikkelingen en trends in alle geledingen en sectoren van de markt. De klant is voor ons een inspiratiebron, samen met u proberen wij altijd het maximale resultaat eruit te halen. U kunt rustig door de site navigeren, en uzelf kennis laten maken met onze persoonlijke werkwijze alsmede de producten en diensten die wij aanbieden.

Lantack heeft jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van netwerken voor het bedrijfsleven en de zorg. Daarbij beperken wij ons niet. Dus of het nu gaat om een klein netwerk met 2 pc’s of een netwerkomgeving met 250 gebruikers: u kunt bij ons terecht. Door het inzetten van de juiste professionals zorgen we voor een probleemloze implementatie en bieden we ondersteuning op het door u gewenste niveau.

Door ervaring en continue opleiding is Lantack in staat om voor u te onderzoeken of virtualisatie voor u kosten kan besparen.

Cloud Solutions

Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens, ongeveer zoals elektriciteit uit het lichtnet. De term is afkomstig uit de schematechnieken uit de informatica waar een groot, decentraal netwerk (zoals het internet) met behulp van een wolk wordt aangeduid.

Lantack ICT & Telecom biedt deze Cloud diensten aan vanuit een professioneel datacenter in Nederland. De cloud diensten zijn in eigen beheer van Lantack waardoor er bij onderhoud en support snel en efficiënt gehandeld kan worden. Tevens is het mogelijk doordat het in eigen beheer is deze diensten tegen hele scherpe prijzen aan te bieden.

De cloud (Nederlands: wolk) staat voor een netwerk dat met al de computers die erop aangesloten zijn een soort ‘wolk van computers’ vormt, waarbij de eindgebruiker niet weet op hoeveel of welke computer(s) de software draait of waar die precies staan. De gebruiker hoeft op deze manier geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hard- en software en is niet verantwoordelijk voor het onderhoud. De details van de informatietechnologische infrastructuur worden aan het oog onttrokken en de gebruiker beschikt over een ‘eigen’, in omvang en mogelijkheden schaalbare, virtuele infrastructuur. De cloud is dus een begrip dat online diensten aanduidt.

Wij werken samen met de grootste hard- en software leveranciers

Lantack ICT & Telecom HP Business Partner
Lantack ICT & Telecom Microsoft Silver Partner
Lantack ICT & Telecom Fortinet Partner
Lantack ICT & Telecom Huawei Partner
Lantack ICT & Telecom Apple Authorised Reseller
Lantack ICT & Telecom Sophos Partner
Lantack ICT & Telecom Cisco Partner
Lantack ICT & Telecom Teamleader Partner
Lantack ICT & Telecom ESET Partner
Lantack ICT & Telecom Ubiquiti Partner
Lantack ICT & Telecom Altaro Backup
Lantack ICT & Telecom Lenovo hardware
Lantack ICT & Telecom Fujitsu
Lantack ICT & Telecom CTOUCH
Lantack ICT & Telecom Brother Printing