Skip to main content

Een aantal van onze klanten

Wij vinden het belangrijk om ze persoonlijk te leren kennen, want onze klanten zijn de reden dat we bestaan. Alleen als we weten wat ze doen, kunnen we pas écht helpen om verder te komen.

Resort Waterrijk Oesterdam

Vakantiepark & Horeca

Door de jaren heen is Oesterdam uitgegroeid tot een volwaardig resort met prachtige voorzieningen en luxe accommodaties, waar villa’s staan mede ontworpen door Nederlandse ontwerper Piet Boon. Aan water, natuur, rust en ruimte is geen gebrek op het luxe vakantiepark. Het resort beschikt over unieke watervilla’s en luxe 2- en 4- persoons resort suites.

De Marina Beachclub biedt ruimte aan een trendy dining & lounge, bar, receptie, vergaderruimtes, voorzieningen voor de jachthaven, kantoren, een fietsverhuur, 34 luxe hotelsuites en een wellness area. Onder de horecagelegenheden vallen een à la carte restaurant, takeaway en ontbijtservice.

De outdoor event locatie ‘De Outback’ is volledig ingericht op een actieve manier de dag door te brengen. Met meer dan 17 jaar ervaring in het organiseren van outdoor events bieden wij meer dan 50 activiteiten aan.

ALP Maritime Services

Maritiem Transport

Het bevorderen van de standaard in Marine Transport & Offshore Support operaties. Wij zijn de specialist op het gebied van Ocean Towing, Offshore Positioning en Mooring van Floating Platforms, Heavy Transport en Salvage operaties. Ons team met tientallen jaren hands-on ervaring in de meest complexe en grootste sleep-, transport- en installatieprojecten, staat klaar om onze wereldwijde klanten te bedienen. Wij beschikken over het beste materieel dat de maritieme sleep- en transportindustrie te bieden heeft.

ALP is opgericht in 2010. Begin 2014 bestelde ALP vier 300ts BP ultra-lange afstand Anchor Handling Towing schepen – momenteel bekend als ALP Striker, Defender, Sweeper en Keeper – op de Niigata Shipyard in Japan. De schepen zijn geleverd tussen 2016-2018. In 2014 verwierf ALP 6 moderne AHT’s die momenteel bekend staan als ALP Ippon, Ace, Forward, Winger, Guard en Centre met een totaal van 1.450ts BP. ALP is een 100% dochterbedrijf van Altera Infrastructure.

Lantack klant HEMI

HEMI Winkelinrichting B.V.

Retail

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 300 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.

Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.
Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

De Poort B.V.

Engineering

Apparatenbouw De Poort BV is een metaalbewerkingsbedrijf met ongeveer 50 medewerkers gevestigd te Bergen op Zoom (Noord-Brabant), maar wij werken in heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij zeer veel soorten projecten uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan engineering, apparatenbouw, leidingwerk en constructiewerk. Wij voeren ons constructiewerk uit naar de wensen van onze klant.

We kunnen alles uitvoeren in staal, RVS en aluminium. Natuurlijk worden alle werkzaamheden in keur uitgevoerd, zoals: EN 1090, PED, Kiwa en Asme. Ook kunnen wij optreden als hoofdaannemer.

Lantack klant Scelta

Scelta Products

Groothandel

Scelta Products is een dynamisch bedrijf, gevestigd in Kruiningen. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van gepaneerde, diepgevroren snackproducten op basis van groenten. Denk daarbij o.a. aan gepaneerde champignons, uienringen en bloemkoolproducten.

Onze producten vinden wereldwijd hun weg naar onze afnemers in de retail, foodservice en QSR. Met moderne productielijnen en onder strenge kwaliteitsnormen werken wij in 3-ploegendienst.

Remastered Rotterdam

Kunsthal

Ervaar wat je nog nooit hebt meegemaakt: De oude Hollandse Meesters bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. De beste Nederlandse digitale studio’s hebben een nieuwe wereld gecreëerd. Een wereld waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch, waarin je wordt ondergedompeld in de kleurrijke taferelen van Van Gogh en waarin je kunt dansen op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie”.

In deze unieke 60 minuten durende experience kun je ook wandelen door een waterval, je eigen UFO laten vliegen op een gigantisch LED-scherm, interacteren met scholen vissen en varen door de wolken.

Lantack klant Het Adriano Huis

Het Adriano Huis

Verstandelijk Gehandicaptenzorg

Het Adriano Huis is ontstaan doordat twee vrienden de handen in elkaar hebben geslagen om een steeds groter wordende zorgbehoefte van cliënten waaraan binnen het reguliere zorgaanbod voor deze zorgvragers geen of onvoldoende gehoor kon worden gegeven.

Onze bewoners kunnen naast de onvoorwaardelijke steun ook rekenen op een liefdevolle, betrouwbare en veilige leef, woon en werkomgeving.
Door ons binnen Het Adriano Huis te richten op de mogelijkheden van onze bewoners in plaats van de gedragsuitingen van onze bewoners, worden wij in staat gesteld om samen met onze bewoners groei te ervaren. Onze bewoners kunnen naast de onvoorwaardelijke steun ook rekenen op een liefdevolle, betrouwbare en veilige leef, woon en werkomgeving.

Lantack klant BAS

BAS Ambulance & Taxi Service

Ambulance- & Taxivervoer

Wij zijn een ISO gecertificeerde ambulance-organisatie gespecialiseerd in medische repatriëring en liggend vervoer. Zo komt u onze ambulances en zorgtaxi’s tegen op luchthavens en Europese wegen om toeristen naar huis of ziekenhuis te brengen.

Deze ambulancezorg wordt voornamelijk door de RAV ingehuurd voor besteld ziekenvervoer. Zowel voor een enkelvoudig (buitenregionaal) B-vervoer of op projectbasis. Op momenten van grote drukte, ongewenste tijdstippen voor buitenregionaal vervoer en ander paraatheidsuitdagingen biedt BAS ruimte door het besteld vervoer uit te voeren voor de RAV. Op projectbasis is het mogelijk een ambulance te reserveren voor een langere periode, waarbij de inzet gegarandeerd is voor de betreffende RAV.

Lantack klant Paper Art Cards

Paper Art Cards

Groothandel

Paper Art is de Gifts & Greetings specialist in de groenbranche. Sinds 1985 ontwerpen we trendy kadokaartjes, wenskaarten, kadobonnen en (groene) gifts voor iedere gelegenheid van het jaar. Elk kwartaal introduceren wij nieuwe producten met een persoonlijke touch en altijd een wisselend assortiment. De producten worden met veel passie, aandacht en liefde bedacht en samengesteld. In onze eigen studio ontworpen en daarnaast verzorgen wij ook individueel maatwerk.

Paper Art is een familiebedrijf dat in 2017 is overgedragen van vader tot zoon en schoondochter.

La Grotta klant

Ristorante La Grotta

Horeca

De wijnen vloeien rijkelijk aan de lange tafels op het Italiaanse platteland. Daar waar de hele familie geniet van elkaar én de verrukkelijke verse pasta’s en pizza’s. Van deze familievakanties gaat Thijmens hart sneller kloppen. Hij noemt ze ook wel inspiratiereizen. Dat blijkt als hij op 20 april 2015 de deuren van zijn eigen Italiaanse restaurant opent: ristorante La Grotta. In een achttiende-eeuwse stadskelder aan de authentieke Grote Markt in Bergen op Zoom.

Inmiddels leent het restaurant zich als ‘de perfecte borrelplek’. Kun je er ’s avonds aanschuiven voor een snelle hap of kiezen voor een driegangenmenu met een kaart vol heerlijke wijnen. Erg populair en typisch Italiaans is de pizza mezzo metro, een halve meter pizza die je in drie smaken naar keuze kan laten beleggen en samen kunt delen.

ABOS klant foto

ABOS

Speeltoestel onderhoud

ABOS is sinds 1994 actief in de inspectie van speeltoestellen. Onze expertise uit zich dus niet alleen in het bezit van alle benodigde certificaten (waaronder 2 sterren SVS en KOMO BRL 9921), maar zeker ook in parate kennis door jarenlange ervaring. Ondanks dat onze expertise, klantenportefeuille en mogelijkheden sinds de start van ons bedrijf flink gegroeid zijn, zijn we nog steeds een relatief klein bedrijf met korte lijnen en persoonlijk contact. Dat dit enorm gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het feit dat veel organisaties al jarenlang klant van ABOS zijn. Daar zijn we best trots op.

ABOS bestaat uit een hecht team van enthousiaste collega’s. Zo hecht zelfs, dat we nauwelijks tot geen personeelsverloop kennen. Leuk voor ons, maar zeker ook fijn voor jou. Je hebt immers steeds met dezelfde mensen te maken. Mensen met plezier in hun werk en veel kennis op zak.

Stichting Goed Ontmoet

Voedselbank West-Brabant

Stichting

Ook in West-Brabant en Zeeland leven veel mensen op of onder de armoedegrens. Stichting Goed Ontmoet zet zich in voor huishoudens in West-Brabant, die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en daardoor geen voedsel meer kunnen kopen.

Om onze klanten voldoende voedsel te kunnen geven, werken wij samen met bedrijven, instellingen en overheden. Het voedsel wordt gratis beschikbaar gesteld door supermarkten en andere leveranciers van voedsel. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedselverspilling wordt voorkomen en het milieu minder wordt belast. Wij werken uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers.

Close Menu