• NetwerkSysteembeheer

  Ons doel is het continu optimaal laten functioneren van je ICT-infrastructuur. Periodiek beheer is hierbij een standaard begrip. Periodiek beheer wordt op vaste dagen uitgevoerd, door een van onze gecertificeerde systeembeheerders.

  Er kunnen verschillende redenen zijn om je systeembeheer uit te besteden. Bijvoorbeeld omdat de expertise niet in huis is, of omdat het je aan de tijd ontbreekt. Of gewoon omdat het je vak niet is en liever je computersystemen aan een geroutineerde professional toevertrouwd.

  Periodiek beheer

  Door het toepassen van periodiek beheer worden knelpunten vroegtijdig geconstateerd zodat er preventief actie op ondernomen kan worden. Het periodiek beheer is bedoeld om je zorgen rondom de ICT uit handen te nemen. Dan kan jij je richten op je core business.

  Meer weten?

  Cliff kent alle ins en outs.
  Mail cliff.lagendijk@lantack.com of bel 0164-650120.

  Géén voorrijkosten

  Wist u dat Lantack geen voorrijkosten in rekeningen brengt wanneer er systeembeheer bij u op lokatie wordt uitgevoerd!

  Komen jullie dan met de fiets?... Nee we komen gewoon met onze bedrijfswagen(s) naar u toe maar zijn van mening dat vooral in een lange termijn relatie deze kosten niet in rekening moeten worden gebracht.

 • SupportServicedesk

  Onze ICT Support Desk fungeert voor u als centraal aanspreekpunt bij vragen of incidenten. Bij het contact met onze ICT Support Desk krijgt u altijd een van uw vaste contactpersonen uit uw eigen klantteam. Dat werkt wel net zo makkelijk.

  Single point of contact

  We werken met een 'single point of contact': als vragen of incidenten gemeld worden die voor andere leveranciers bestemd zijn, worden deze ook door onze helpdesk in behandeling genomen en doorgezet naar de betreffende leverancier. De helpdesk bewaakt de voortgang en koppelt deze terug naar de betreffende gebruiker. Je wordt dus niet meer van het 'kastje naar de muur gestuurd' tussen je verschillende leveranciers.


  Onze serviceorganisatie is op basis van ITIL ingericht, maar werkt pragmatisch. Uiteraard leggen we alle afspraken voor ondersteuning vast in heldere afspraken, waarbij ook ondersteuning buiten de reguliere kantoortijden mogelijk is! Met onze ICT helpdesk word je ondersteund door ervaren en betrokken professionals die snel schakelen en altijd voor je klaarstaan.

  Meer weten?

  Cliff kent alle ins en outs.
  Mail cliff.lagendijk@lantack.com of bel 0164-650120.

  Support portal

  Wist u dat de supportdesk van Lantack gebruik maakt van een support portal waar zowel de klant meldingen kan registreren maar ook de engineers van Lantack hun werkzaamheden in kunnen omschrijven!

  We zijn het gewend om vooral het persoonlijk contact met de klant warm te houden maar het is zeker ook belangrijk om de wensen, afspraken en eventueel incidenten te registreren in dit systeem.

  Ook de configuraties en documentie van het netwerk van de klant wordt in deze portal opgeslagen met als voordeel dat alle engineers op de hoogte zijn van de wensen en instellingen van uw netwerk.

 • NetworkSolutions

  Lantack heeft jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen en onderhouden van netwerken voor het bedrijfsleven en de zorg. Daarbij beperken wij ons niet. Dus of het nu gaat om een klein netwerk met 2 pc's of een netwerkomgeving met 250 gebruikers: u kunt bij ons terecht. Door het inzetten van de juiste professionals zorgen we voor een probleemloze implementatie en bieden we ondersteuning op het door u gewenste niveau.


  Steeds vaker wordt er gepraat over server virtualisatie. Maar wat is nu precies server virtualisatie? Met server virtualisatie is het mogelijk om op een machine meerdere virtuele computers te maken, en zo meerdere besturingssystemen tegelijk te laten werken. Dus op 1 fysieke server, draaien meerdere softwarematige servers. Hierdoor kan er niet alleen bespaart worden op hardware, maar tevens op energie, huisvesting, beheer en support.


  Door ervaring en continue opleiding is Lantack in staat om voor u te onderzoeken of virtualisatie voor u kosten kan besparen. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van de door u opgeslagen gegevens. Door opslag, als functie van de server, te scheiden van andere functies van de server, kunnen we een oplossing voor u creeren waarbij u verzekerd bent van een uitstekende performance en een hoge beschikbaarheid van uw gegevens. Dankzij de centralisatie van uw opslag is het tevens mogelijk om uw back-up centraal in te richten.
  Bij het inzetten van een Terminal server staan de behoeftes van de gebruiker centraal als uitgangspunt. De profielen van de gebruiker worden op de server opgeslagen en niet meer op de werkstations. Hierdoor kunnen gebruikers overal op de wereld zijn of haar desktop tevoorschijn halen en de toegewezen netwerkschijven en documenten raadplegen. Alle bedrijfsapplicaties en Office toepassingen worden vanuit de server opgestart. Door vanuit thuis in te loggen op de Terminal server werkt u op dezelfde manier als dat u op kantoor aan het werk zou zijn. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun servers op een externe locatie weg te zetten. Dit kan u niet alleen geld besparen, het verminderd tevens de risico's op server uitval.


  Wanneer u uw servers op een externe locatie laat plaatsen, verplaatst u tevens de verantwoordelijkheid van het onderhouden van de server ruimte. Een serverruimte moet gekoeld zijn en aan beveiligingseisen voldoen. Door uw servers extern te plaatsen kunt u uw ruimte voor een ander doeleinde gebruiken en bespaart u de hoge energiekosten die met het koelen van de ruimte gepaard gaan.


  Bent u benieuwd of netwerkoplossingen van Lantack interessant zijn voor uw organisatie? Wij maken graag met u een afspraak om dit nader te bespreken.

  Meer weten?

  Ray kent alle ins en outs.
  Mail ray.kiesbrink@lantack.com of bel 0164-650120.

  Gecertificeerd

  Wist u dat Lantack werkt met gecertificeerde engineers op verschillende gebieden waardoor er niet alleen brede kennis aanwezig is maar dit ook getoetst is.

  Doordat de techniek in onze wereld continue in beweging is worden de engineers van Lantack continue bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven van de laatste updates en technieken!

 • CloudSolutions

  Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens, ongeveer zoals elektriciteit uit hetlichtnet. De term is afkomstig uit de schematechnieken uit de informatica waar een groot, decentraal netwerk (zoals het internet) met behulp van een wolk wordt aangeduid.


  De cloud (Nederlands: wolk) staat voor een netwerk dat met al de computers die erop aangesloten zijn een soort 'wolk van computers' vormt, waarbij de eindgebruiker niet weet op hoeveel of welke computer(s) de software draait of waar die precies staan. De gebruiker hoeft op deze manier geen eigenaar meer te zijn van de gebruikte hard- en software en is niet verantwoordelijk voor het onderhoud. De details van de informatietechnologische infrastructuur worden aan het oog onttrokken en de gebruiker beschikt over een 'eigen', in omvang en mogelijkheden schaalbare, virtuele infrastructuur. De cloud is dus een begrip dat onlinediensten aanduidt.


  Lantack Network Solutions biedt deze Cloud diensten aan vanuit een professioneel datacenter in Nederland. De cloud diensten zijn in eigen beheer van Lantack waardoor er bij onderhoud en support snel en efficient gehandeld kan worden. Tevens is het mogelijk doordat het in eigen beheer is deze diensten tegen hele scherpe prijzen aan te bieden.

  Meer weten?

  Cliff kent alle ins en outs.
  Mail cliff.lagendijk@lantack.com of bel 0164-650120.

  Calamiteitenruimte

  Wist u dat Lantack speciaal voor haar Cloud en VoIP klanten een speciale ruimte heeft ingericht waar gratis gebruik van gemaakt mag worden in geval van calamiteiten bij de klant op lokatie.

  Cloud en VoIP is een fantastische dienst en heeft vele voordelen vooral omdat de ICT omgeving niet meer afhankelijk is van een lokatie.

  Een scenario kan zijn dat er bij brand of diefstal niet meer gewerkt kan worden op de lokatie van onze klant. Doordat alle data, applicaties en eventueel telefonie bij Lantack in het datacenter ge´nstalleerd is kan de klant met personeel naar ons kantoor komen om daar verder te werken in hun eigen omgeving en eigen telefoonsysteem. De werkplekken en telefoontoestellen staan gereed en kunnen op elk moment ingezet worden!

  Hiermee willen we laten zien dan we niet alleen in goede tijden met onze klanten meedenken maar ook in mindere tijden!

 • TelecomSolutions

  Bent u toe aan een nieuwe telecom oplossing of wilt u net zoals vele anderen bedrijven gebruik gaan maken van de nieuwste technieken op dit gebied? Laat u dan eens bijpraten over Voice over IP (VoIP). Een zeer professionele oplossing waarbij de telefooncentrale (PBX) niet meer zoals vroeger bij u in de 'meterkast' hangt maar vervangen wordt door een softwarematige oplossing geïnstalleerd in het datacenter van Lantack.


  De Lantack Hosted PBX-platform zorgt ervoor dat u zonder hoge investering kunt instappen op niveau. Met deze oplossing hebben uw klanten geen telefooncentrale op kantoor nodig heeft. Uw centrale is altijd online, bereikbaar en up2date. Het platform draait vanuit het Lantack datacenter en functioneert indien gewenst ook in hybride vorm in combinatie met de Standalone PBX als 'local breakout'.


  Enkele Voordelen van de Lantack Hosted PBX oplossing:


  Naast de vele technische voordelen heeft het ook een administratieve voordeel namelijk geen langdurige contracten met kleine letters stilzwijgend verlengen. U kunt per maand afnemen en de omgeving kunt u eventueel ook elke maand schalen, hierdoor betaald u alleen voor hetgeen u nodig heeft!

  Meer weten?

  Ray kent alle ins en outs.
  Mail cliff.lagendijk@lantack.com of bel 0164-650120.

  Telecom migratie

  Wist u dat Lantack u vrijblijvend kan helpen met het in kaart brengen van uw huidige situatie! Denk hierbij aan het in kaart brengen van uw huidige telefoonnummers, telefoonlijnen en contracten.
  Tevens is het mogelijk om de mogelijkheden van VoIP eerst te testen naast uw huidige systeem. We zullen dan een testopstelling met toestellen voor uw configureren zodat u VoIP eerst zelf kan ervaren!

  Ook kan Lantack u helpen bij het verhuizen (porteren) van uw huidige telefoonnummers naar de nieuwe VoIP centrale !

 • Hosted ExchangeSolutions

  Hosted Exchange is een complete, zakelijke e-mail oplossing waarbij e-mail, (gedeelde) agenda, (gedeelde) contactpersonen, taken altijd en overal online beschikbaar zijn. Waar in het verleden de meeste MKB bedrijven nog een eigen exchange server hadden die onder meer alle e-mail verkeer regelde, is het tegenwoordig gangbaar om te kiezen voor Hosted Exchange. Hosted Exchange is een webservice die er op een hele simpele manier voor zorgt dat uw medewerkers efficiënter met hun e-mail, agenda's, adressenlijsten en documenten kunnen werken, ongeacht waar zij zich bevinden.


  Hosted Exchange vraagt geen hardware- of software-uitbreidingen van uw netwerk. Het enige wat een gebruiker voor Hosted Exchange nodig heeft, is een apparaat met een internetverbinding.

  Meer weten?

  Cliff kent alle ins en outs.
  Mail cliff.lagendijk@lantack.com of bel 0164-650120.

  Hosted Lync- Sharepoint en
  Dynamics Solutions

  Wist u dat Lantack naast Hosted Exchange ook hosted Lync, Sharepoint en Dynamics CRM aanbiedt! Met Lync kunt u, overal ter wereld, eenvoudig en efficiënt communiceren met al uw collega's: bellen, chatberichten, videogesprekken en onlinevergaderingen. Directe communicatie levert productiviteitswinst op.

  Met Hosted Sharepoint 2013 zet u relatief eenvoudig en snel een intranet website op. U wisselt ideeën en documenten uit of u zet een onderzoek, forum of blog op. Het doel is de juiste informatie met de juiste persoon delen. U koppelt deze personen eventueel aan de gebruikers van Hosted Exchange 2013.

  Met Hosted Dynamics CRM kunt u snel en eenvoudig alle informatie over uw klanten beheren en opvragen en werkt vanuit Outlook, de webbrowser en ook mobiel! Het kan overal benaderd worden en verhoogt de productiviteit op alle niveaus. Daarnaast heeft het de vertrouwde Microsoft look & feel en is daarom enorm gebruikersvriendelijk.

 • Hard- en softwareLeverancier

  Voor onze automatiseringsdiensten maken wij gebruik van hardware en software van gerenomeerde merken. De productkeuze wordt per project bepaald, de oplossing met de beste prijs-kwaliteit verhouding voor uw organisatie bepaalt ons advies.


  Omdat wij als uitgangspunt hanteren dat u tevreden moet zijn over uw IT-omgeving en dat deze in dienst van uw bedrijf moet staan en geen doel op zich is zullen wij u geen 'toeters en bellen' verkopen die geen meerwaarde hebben. U krijgt van ons een eerlijk en passend advies, daar kunt u op rekenen!
  Meer weten?

  Ray kent alle ins en outs.
  Mail ray.kiesbrink@lantack.com of bel 0164-650120.

  Partners

  Wist u dat Lantack een erkend partner en leverancier is van o.a. de volgende merken:

 • AdviesProjectrealisatie

  Of u nu denkt aan een computer, tablet of het geheel vernieuwen of verbeteren van uw netwerk, wij staan klaar om met plezier en passie uw ideaal te realiseren.


  Met meer dan 15 jaar ervaring, ons oog voor detail en kwaliteit staan wij garant voor zorgeloos ICT en inrichten binnen het beschikbare budget.


  Lantack is een dynamisch bedrijf dat altijd voorop loopt in een zeer beweeglijke markt. Hierbij volgen wij altijd de laatste ontwikkelingen en trends in alle geledingen en sectoren van de markt. De klant is voor ons een inspiratiebron, samen met u proberen wij altijd het maximale resultaat eruit te halen. U kunt rustig door de site navigeren, en uzelf kennis laten maken met onze persoonlijke werkwijze alsmede de producten en diensten die wij aanbieden.

  Meer weten?

  Cliff kent alle ins en outs.
  Mail cliff.lagendijk@lantack.com of bel 0164-650120.

  Trainingen

  Wist u dat Lantack ook trainingen en cursussen verzorgd voor uw bedrijf. Gaat u de Cloud in en met de nieuwste software werken? maar is nog niet alles duidelijk wat het nieuwe systeem kan? Wij nodigen u graag uit bij ons op kantoor zodat onze engineers aan uw medewerkers kan laten zien wat het nieuwe systeem allemaal kan en hoe het werkt!

  Ook is er de mogelijkheid om periodiek een training te verzorgen voor uw medewerkers zodat de kennis van een bepaald product goed op peil blijft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Office producten zoals Word, Excel, Powerpoint, uitleg telefonie of werken via de ISO normen. Ook voor ICT engineers verzorgen wij diverse trainingen.

 • DomeinWebhosting

  Lantack zorgt er via domeinregistratie voor dat uw website over een uniek adres op internet beschikt. Een groot voordeel van domeinregistratie is dat uw website sneller wordt gevonden. Daarnaast draagt domeinregistratie bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf of instelling. Als laatste zullen uw commerciële mogelijkheden toenemen. Lantack biedt niet alleen domeinregistratie aan. Wij voorzien tevens uw bedrijf of instelling van andere diensten waaronder domeinverhuizing. Hoe eerder u Lantack inschakelt om uw domeinregistratie te regelen, des te beter. Hiermee voorkomt u dat anderen u voor zijn met dezelfde domeinregistratie.


  De registratie van een domeinnaam brengt vele voordelen met zich mee. Zo is het na een domeinregistratie mogelijk om via uw domeinnaam e-mail te versturen en ontvangen. Op deze manier vergroot een registratie de herkenbaarheid van uw website bij uw klanten en bezoekers. Regel snel uw domeinregistratie of domeinverhuizing bij Lantack en u profiteert van onze uitstekende dienstverlening.

  Meer weten?

  Ray kent alle ins en outs.
  Mail ray.kiesbrink@lantack.com of bel 0164-650120.

  Géén voorrijkosten

  Wist u dat Lantack geen voorrijkosten in rekeningen brengt wanneer er systeembeheer bij u op lokatie wordt uitgevoerd!

  Komen jullie dan met de fiets?... Nee we komen gewoon met onze bedrijfswagen(s) naar u toe maar zijn van mening dat vooral in een lange termijn relatie deze kosten niet in rekening moeten worden gebracht.

Meer weten?

Cliff kent alle ins en outs.
Mail cliff.lagendijk@lantack.com of bel 0164-650120.

Calamiteitenruimte

Wist u dat Lantack speciaal voor haar Cloud en VoIP klanten een speciale ruimte heeft ingericht waar gratis gebruik van gemaakt mag worden in geval van calamiteiten bij de klant op lokatie.

Cloud en VoIP is een fantaische dienst en heeft vele voordelen vooral omdat de ICT omgeving niet maar afhankelijk is van een lokatie.

Een scenario kan zijn dat er bij brand of diefstal niet meer gewerkt kan worden op de lokatie van onze klant. Doordat alle data, applicaties en eventueel telefonie bij Lantack in het datacenter geinstalleerd is kan de klant met personeel naar ons kantoor komen om daar verder werken in hun eigen omgeving en eigen telefoonsysteem. De werkplekken en telefoontoestellen staan gereed en kan op elk moment ingezet worden!

Hiermee willen we laten zien dan we niet alleen in goede tijden met onze klanten meedenken maar ook in mindere tijden!

Meer weten?

Cliff kent alle ins en outs.
Mail cliff.lagendijk@lantack.com of bel 0164-650120.

Calamiteitenruimte

Wist u dat Lantack speciaal voor haar Cloud en VoIP klanten een speciale ruimte heeft ingericht waar gratis gebruik van gemaakt mag worden in geval van calamiteiten bij de klant op lokatie.

Cloud en VoIP is een fantaische dienst en heeft vele voordelen vooral omdat de ICT omgeving niet maar afhankelijk is van een lokatie.

Een scenario kan zijn dat er bij brand of diefstal niet meer gewerkt kan worden op de lokatie van onze klant. Doordat alle data, applicaties en eventueel telefonie bij Lantack in het datacenter geinstalleerd is kan de klant met personeel naar ons kantoor komen om daar verder werken in hun eigen omgeving en eigen telefoonsysteem. De werkplekken en telefoontoestellen staan gereed en kan op elk moment ingezet worden!

Hiermee willen we laten zien dan we niet alleen in goede tijden met onze klanten meedenken maar ook in mindere tijden!

Meer weten?

Cliff kent alle ins en outs.
Mail cliff.lagendijk@lantack.com of bel 0164-650120.

Calamiteitenruimte

Wist u dat Lantack speciaal voor haar Cloud en VoIP klanten een speciale ruimte heeft ingericht waar gratis gebruik van gemaakt mag worden in geval van calamiteiten bij de klant op lokatie.

Cloud en VoIP is een fantaische dienst en heeft vele voordelen vooral omdat de ICT omgeving niet maar afhankelijk is van een lokatie.

Een scenario kan zijn dat er bij brand of diefstal niet meer gewerkt kan worden op de lokatie van onze klant. Doordat alle data, applicaties en eventueel telefonie bij Lantack in het datacenter geinstalleerd is kan de klant met personeel naar ons kantoor komen om daar verder werken in hun eigen omgeving en eigen telefoonsysteem. De werkplekken en telefoontoestellen staan gereed en kan op elk moment ingezet worden!

Hiermee willen we laten zien dan we niet alleen in goede tijden met onze klanten meedenken maar ook in mindere tijden!